Be a superhero!

Her hjemme i Norge er folk flest ganske forsiktige med å stille hverandre nærgående spørsmål om lønn og andre økonomiske forhold. Dette tilhører den private sfæren. Men ikke om man jobber i network marketingbransjen. Da er det plutselig legitimt å stille spørsmål om hvor store team vi har, hva vi tjener i mnd etc. Hvordan skal du opptre når noen stiller spørsmål ved resultatene dine?

Det er sånn at holdningen din og selvsikkerheten din avgjør hva slags spørsmål folk stiller deg. Om du fremstår som en litt usikker mus, med flakkende blikk, halve setninger og mye «Eh..» «.. altså….» «..atte…»-lyder, gir du folk lov til å stille deg kjipe og nærgående spørsmål.

Se for deg at du sier noe sånt som: «Hei, du, jeg har begynt å jobbe med noe kjempespennende, og jeg har lyst til å vise deg hva jeg jobber med. Ikke sikkert det er noe for deg, men jeg har virkelig troen på dette konseptet og kommer til å kjøre på! Kult om du vil sjekke det ut – om ikke, så er det helt ok!» Da er det veldig få som stiller deg spørsmål om hvor mye du tjener i mnd.. Du har en selvsikker og trygg holdning, og legg merke til de siste ordene: «..om ikke, så er det helt ok!»

Du trenger nemlig ikke at alle sier JA til å joine teamet ditt! Faktisk så VIL du ikke at alle du møter på din vei skal inn i teamet ditt! En av grunnene til at du er i denne bransjen er jo nettopp det at du nå har muligheten til å velge hvem du skal jobbe sammen med!

Ikke overtale.
Ikke trygle.
Ikke vær avhengig av hva de svarer.

At du tror på det du gjør og på muligheten du kan tilby kan endre hele businessen din. Jeg har aldri vært på et jobbintervju hvor sjefen har vært helt desperat: «Anne Mette, du kommer til å tjene SYKT mye penger! Kom og jobb med meg! Please! Det blir kjempegøy! Vi har kule julebord og alt mulig!» Så hvorfor skal vi i NM gjøre dette? Min tid med dette er i allefall forlengst forbi!

Med holdningen «Jeg kan bare lykkes om alle rundt meg tror på det jeg gjør», blir det vanskelig å komme noen vei.

Tro på konseptet ditt slik du tror på strøm. Om noen kommer til deg i morgen og sier: «VET du hva jeg leste på nettet? Konseptet strøm er bare en SCAM! Det er pyramide! Det finnes egentlig ikke – det er lureri og det funker ikke!» Du kommer garantert ikke til å få sjokk og si:»OMG – hvordan kan jeg ha vært så blind hele livet?» Du kommer til å bli helt: » Eh.. ok… ellers da?» Og tenke inni deg: «Koko-koko-koko».

Så sterk er troen din på det du jobber med. Ta action og vær en superhero:

 

Om annemettelie

Lektor, 74-modell, underviser i barneskolen. Holder til på Sotra, en i overkant lang løpetur fra Bergen sentrum.
Dette innlegget ble publisert i Tur og trening og merket med . Bokmerk permalenken.

Ha en strålende dag!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..